☎️ +38 (067) 501-01-66    ☎️ +38 (050) 523-56-46
Bankir@banksinfo.kiev.ua  ✉ Digital@banksinfo.kiev.ua
Image
Image
Image
kbs-izdat.com
Image

Глобус Банк робить акцент на залученні довгострокових депозитів

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

 

Изображение 1 Олена ДМІТРІЄВА, Перший заступник Голови Правління АТ «КБ «ГЛОБУС»

Для Глобус Банку 2021 рік був дуже вдалим. За 11 місяців депозитний портфель населення зріс на 32,5% і досяг позначки в 1,16 млрд грн. Банк практично подвоїв портфель в іноземній валюті, а депозити в гривні зросли на 26%. При цьому результати по приросту депозитного портфеля у поточному році перевищили на 372 млн грн аналогічні результати торішнього періоду, що свідчить про підвищення інтересу до депозитних продуктів Банку.

Найбільш популярним депозитним продуктом був депозит в національній валюті зі строком розміщення на 2 роки. Саме на нього ми пропонували найвигідніші умови. Майже 80% всіх нових вкладів у 2021 році було оформлено на строк від 1 року.

Щодо прогнозів на наступний рік, то думаю, що 1 квартал традиційно буде спокійним і великої активності клієнтів та банків на ринку залучення депозитів не буде. Наші базові очікування передбачають збереження поточного рівня процентних ставок та інших умов залучення коштів у населення на початку 2022 року.

Як завжди, облікова ставка НБУ матиме певний вплив на зміну процентних ставок по депозитам. Її зміна задає та підтверджує певні тренди, які сформувались на ринку. Спираючись на неї банки корегують власну політику залучення коштів.

На сьогодні при роботі з депозитами Банк концентрує свою увагу на оптимізації клієнтського досвіду та підвищенні якості обслуговування клієнтів. Саме в рамках даної концепції наприкінці цього року Банк планує запустили абсолютно новий мобільний додаток, який дозволить клієнту без зайвих зусиль дистанційно відкривати та поповнювати власний депозит.

13-12-2021 http://my-banks.info/expert_globus20211213/

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter