☎️ +38 (067) 501-01-66    ☎️ +38 (050) 523-56-46
Bankir@banksinfo.kiev.ua  ✉ Digital@banksinfo.kiev.ua
Image
Image
Image
kbs-izdat.com
Image

За вересень Укрексімбанк отримав рекордний прибуток з 1992 року

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

ПРЕСРЕЛІЗ

Київ, 26 жовтня 2021 р.

За вересень Укрексімбанк отримав рекордний прибуток з 1992 року

У вересні поточного року місячний операційний прибуток Укрексімбанку перевищив 533 мільйони гривень, що стало рекордним значенням за весь період його діяльності з 1992 року, за даними систем управлінського обліку банку.

Визначний результат було забезпечено завдяки розпочатому у минулому році процесу системної трансформації банку, структури його балансу, ґрунтовній перебудові бізнес-моделі, активній роботі з проблемними активами та виваженому підходу до формування та контролю операційних витрат.

Загальноприйнятий для банків показник ефективності діяльності – співвідношення операційних витрат до доходів (cost to income ratio) – за підсумками вересня склав 27%, а з початку року 40%. Це означає, що операційні витрати банку (утримання персоналу, адміністративні витрати тощо) на одну зароблену гривню становлять 27 і 40 копійок відповідно.

«Крім зростання динаміки ефективності, у вересні також істотно покращилось співвідношення чистого процентного та непроцентного доходу в структурі чистого операційного доходу банку», – повідомив в.о. Голови Правління Укрексімбанку Сергій Єрмаков.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter