☎️ +38 (067) 501-01-66    ☎️ +38 (050) 523-56-46
Bankir@banksinfo.kiev.ua  ✉ Digital@banksinfo.kiev.ua
Image
Image
Image
kbs-izdat.com
Image

МТБ БАНК у партнерстві з ЄІБ забезпечив фінансування інвестиційного проекту G.R. Agro

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

На початку 2021 року між ПАТ «МТБ БАНК», Міністерством фінансів України та Державним експортно-імпортним банком України, було укладено тристоронню угоду, яка передбачає надання кредитів в рамках проектів ЄІБ «Основний кредит для аграрної галузі - Україна».

Проекти ЄІБ спрямовані на підтримку реального сектора економіки і розвиток малого і середнього бізнесу України.

МТБ БАНК профінансував компанію  G.R. Agro для придбання 10 тягачів Renault серії T  і 10 самоскидних напівпричепів об’ємом 50 м3 від компанії ZASŁAW.  Банк  забезпечив фінансування проекту за двома програмами. Частина проєкту була профінансована прямими кредитними коштами банку, а друга - за спеціалізованою спільною програмою МТБ БАНК та European Investment Bank. Загальний бюджет проекту склав більше 700 тис. євро.        

 «У аграрного сектора України є великий потенціал розвитку. Вчасне кредитування сприяє зростанню бізнесу та дозволяє не тільки збільшити займану ними частку внутрішнього ринку, а й успішно працювати на зовнішніх торгових майданчиках, - зазначає Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК». - Програми Європейського інвестиційного банку розроблені для бізнесу, що вже відбувся і створює додану вартість, має частку ринку та наміри наростити її за допомогою конкретних дій. І наш банк завжди готовий допомогти агровиробникам скористуватися всіма перевагами, які надають партнерські програми МТБ БАНК з провідними європейськими інститутами. Ми віримо, що велика аграрна країна відбудеться» .

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter