☎️ +38 (067) 501-01-66    ☎️ +38 (050) 523-56-46
Bankir@banksinfo.kiev.ua  ✉ Digital@banksinfo.kiev.ua
Image
Image
Image
kbs-izdat.com
Image

Картки національної платіжної системи Простір почнуть приймати всі термінали в Україні

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Національна платіжна система "Простір" оголосила, що до кінця року її картки прийматимуть до оплати всі платіжні термінали в Україні. Це стало можливим завдяки підключенню Укрсиббанку до системи, повідомляється на її сайті.

Підписуйтесь на LIGA.Бізнес в Telegram: коротко про важливе

Оновлення термінальної мережі Укрсиббанку буде поетапним і завершиться до кінця 2022 року, але більшість терміналів буде налаштовано упродовж двох наступних місяців.

"Тепер кожен українець матиме можливість здійснювати безготівкові розрахунки з використанням платіжних карток будь-яких платіжних систем та в будь-якому куточку України", – заявив директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Андрій Поддєрьогін.

З карток "Простір" також можна буде зняти готівку у всій мережі банкоматів Укрсиббанку. На всій території України їх налічується понад 600.

НПС "Простір" – національна карткова платіжна система, створена Національним банком України. Учасниками системи є 55 банків та небанківських установ. Основним продуктом системи є платіжні картки "Простір", що випускаються українськими банками до рахунку клієнта. За даними системи, в Україні випущено 560 000 карток "Простір".

До 2016 року Простір мав назву НСМЕП – Національна система масових електронних платежів

Андрей Водяный
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter