☎️ +38 (067) 501-01-66    ☎️ +38 (050) 523-56-46
Bankir@banksinfo.kiev.ua  ✉ Digital@banksinfo.kiev.ua
Image
Image
Image
kbs-izdat.com
Image

Янніс Кіріакопулос очолить правління Піреус Банку в Україні

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Янніса Кіріакопулоса призначено на посаду голови правління Піреус Банку в Україні, починаючи з 21 вересня 2021. Відповідне рішення ухвалено Наглядовою радою банку 14 вересня 2021.
Пан Кіріакопулос  Country Manager та впродовж 14-и років очолював Наглядову раду Піреус Банку в Україні.
На посаді голови Наглядової ради його змінить Еміль Ангелов, який до цього був членом Наглядової ради.
Іліас Музакіс, який виконував обов’язки голови правління,  обійме посаду члена правління Піреус Банку в Україні.
«Бізнес-стратегія розвитку Піреус Банку не зміниться. Ми, як і раніше, будемо надійним міжнародним фінансовим партнером для малого та середнього бізнесу, та приватних клієнтів, із винятковим рівнем обслуговування»,  зауважив пан Кіріакопулос.

Довідка:
Янніс Кіріакопулос має понад 30  років професійного досвіду на міжнародному банківському та фінансовому ринках.
Він приєднався до Піреус Банку у 1999 році, обійнявши посаду генерального директора відділення Піреус Банку в Лондоні. У минулому він працював на посадах керівника міжнародного банкінгу, керував фінансуванням корпоративного бізнесу та судноплавства, очолював управління приватного капіталу у Піреус Банк Груп.
Янніс має ступінь магістра в галузі цивільного будівництва Університету Демокріта (Греція) та в галузі будівництва Міського університету Лондона і ступінь магістра в галузі управління інвестиціями CASS Business School (Лондон).
До приєднання до Піреус Банку, Янніс Кіріакопулос був заступником генерального директора лондонського відділення “Ionian Bank”. Попередній професійний досвід включає роботу у KPMG та Andersen.
Він обіймав різні посади у Раді директорів у всіх міжнародних дочірніх банках Групи Піреус Банку, а також у дочірніх компаніях у сфері нерухомості, як заступник голови в Hellenic Seaways та голова Грецької Асоціації Банкірів-UK.

Еміль Ангелов має великий досвід у всіх аспектах банківської справи з особливим фокусом на роздрібних банківських послугах, кредитних ризиках, платежах та операціях, казначействі, електронних каналах та лізинговій діяльності.
Пан Ангелов приєднався до Піреус Банк Груп у 2006 р. як заступник голови правління Піреус Банку (Болгарія) та був головою правління цього банку з 2016 по 2019 рр. Еміль обіймав посаду члена Наглядової ради у Піреус Банку МКБ (Україна) з 2007 по 2013 рр. та був перепризначений у 2017 р.
Він розпочав свою кар‘єру у Комерційному Банку «Біохім» (Болгарія) та обіймав керівні посади у різних банках Болгарії.
Еміль Ангелов був членом виконавчої ради Болгарської Банківської Асоціації та керівником Міжнародного банківського інституту – партнера Центрального Банку Болгарії, Асоціації банків Болгарії та Асоціації банків Франції.
Він закінчив Університет Національного та Світового господарства (Болгарія) та має ступінь магістра в галузі фінансів.

Джерело: Піреус Банк

15-09-2021

http://my-banks.info/banks_pireus-bank_novosti_yannis-kiriakopulos-ocholit-pravlinnya-pireus-banku-v-ukraini/

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter