☎️ +38 (067) 501-01-66    ☎️ +38 (050) 523-56-46
Bankir@banksinfo.kiev.ua  ✉ Digital@banksinfo.kiev.ua
Image
Image
Image
kbs-izdat.com
Image

Популярні банківські інвестиційні інструменти – експерт РАДАБАНКу

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Існує безліч варіантів, куди та як можна інвестувати свої кошти. Які банківські інвестиційні інструменти Ви можете для себе обрати розповідає Олена Острініна, начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», спеціально для Banker.ua.

ОВДП – достатньо популярний інструмент. Відсутність податку на доходи фізичних осіб, отриманих від облігацій та 100% гарантія держави щодо виплати коштів підвищили попит інвесторів до даного продукту.

«РАДАБАНК працює на первинному та вторинному ринках цінних паперів та має ліцензію торговця та зберігача. Ми пропонуємо ОВДП як у роздрібному, так і в корпоративному сегментах, а також здійснюємо зберігання цінних паперів. Ринкові тарифи, оперативність обслуговування та висока якість консалтингових послуг – наші конкурентні переваги», – відмічає Олена.

Е-ліміти – продукт для VIP-Клієнтів, які мають рахунки за кордоном. Фізичній особі-резиденту дозволяється здійснювати переказ іноземної валюти з України на поточні рахунки юридичних осіб-нерезидентів, що відкриті в Україні (окрім інвестиційних рахунків), з ціллю:

  • Виконання власних зобов’язань перед нерезидентами за договорами страхування життя;
  • Інвестування за кордон;
  • Розміщення коштів на власних рахунках за межами України.

За перше півріччя 2021 року, РАДАБАНК вже здійснив у два рази більше переказів, ніж за перше півріччя минулого року та ми очікуємо що попит зі сторони Клієнтів на цей інструмент буде й надалі зростати.

Золото – довгостроковий інвестиційний інструмент. Цей метал споконвіку є ключовим елементом і ресурсом всієї системи фінансів світового масштабу та менш за все підпадає під вплив інфляції. РАДАБАНК уклав прямі договори з Argor-Heraeus S.A. (Швейцарія) та Perth Mint (Австралія), що забезпечує привабливу ціну на зливки для інвесторів як оптом, так і в роздріб.

Ювілейні та пам’ятні монети – ще один цікавий інструмент для інвестицій та ексклюзивний подарунок водночас, який буде зростати в ціні.

«Все більше Клієнтів віддають перевагу РАДАБАНКу, як Банку з найбільшим у державі асортиментом даної продукції. Завдяки прямим договорам з Монетним двором Перт (Австралія)Монетним двором Майєра (Німеччина) та Монетним двором Польщі РАДАБАНК пропонує широкий асортимент монет виготовлених зі срібла, золота та інших дорогоцінних металів. Є також монети з покриттям паладієм та інкрустовані дорогоцінним камінням. Це цікава та високоліквідна інвестиція», – резюмувала Олена Острініна.    

За матеріалами Banker.ua.

Оформити підписку на журнал Banker.ua можна за посиланням.

 

 
 
 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter